კულინარია

პასკა მარტივად

მასალა:

        1 ჩაის ჭიქა ნაღები ან არაჟანი
        1 ჩაის ჭიქა საფუარი
        10 ცალი კვერცხი
        250 გრამი შაქარი
        200 გრამი ერბო
        2 ცალი ლიმონი
        1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
        რამდენსაც შეიზელს – ფქვილი

10 კვერცხის გულისა და 250 გრამი შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, ჩავაწუროთ შიგ 2 ცალი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ 1 ჩაის ჭიქა ნაღები ან არაჟანი, 1 ჩაის ჭიქა საფუარი, 200 გრამი გამდნარი ერბო და ფქვილი, რამდენსაც შეიზელს რბილი ცომის მისაღებად. ეს ყველაფერი ავზილოთ კარგად და ჩავდოთ ერბოწასმულ ფორმებში ისე, რომ ცომმა ფორმის 1/3 ნაწილი დაიკავოს. დავდგათ თბილ ადგილას ასაფუებლად. როდესაც ცომი ფორმებში თითქმის პირამდე ამოვა, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და შევდგათ ზომიერად გახურებულ აირღუმელში გამოსაცხობად.
მასალა:

  • 1 ჩაის ჭიქა ნაღები ან არაჟანი
  • 1 ჩაის ჭიქა საფუარი
  • 10 ცალი კვერცხი
  • 250 გრამი შაქარი
  • 200 გრამი ერბო
  • 2 ცალი ლიმონი
  • 1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
  • რამდენსაც შეიზელს – ფქვილი

10 კვერცხის გულისა და 250 გრამი შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, ჩავაწუროთ შიგ 2 ცალი ლიმონის წვენი, ჩავასხათ 1 ჩაის ჭიქა ნაღები ან არაჟანი, 1 ჩაის ჭიქა საფუარი, 200 გრამი გამდნარი ერბო და ფქვილი, რამდენსაც შეიზელს რბილი ცომის მისაღებად. ეს ყველაფერი ავზილოთ კარგად და ჩავდოთ ერბოწასმულ ფორმებში ისე, რომ ცომმა ფორმის 1/3 ნაწილი დაიკავოს. დავდგათ თბილ ადგილას ასაფუებლად. როდესაც ცომი ფორმებში თითქმის პირამდე ამოვა, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და შევდგათ ზომიერად გახურებულ აირღუმელში გამოსაცხობად.

- See more at: http://www.kulinaria.ge/%e1%83%9e%e1%83%90%e1%83%a1%e1%83%99%e1%83%90-%e1%83%9b%e1%83%90%e1%83%a0%e1%83%a2%e1%83%98%e1%83%95%e1%83%90%e1%83%93.html#sthash.x4gckCEp.dpuf

17-04-2014, 16:20



გაკმაყოფილებთ თუ არა პიარ მენეჯერების დონე?

კი
არა
არ ვიცი